• укрукр
  • engeng

Портфолио проектов, разрешение на размещение которых мы получили у заказчика

Фонове озвучення найбільшої піцерії ресторана Челентано

2012-08-27

Фонове озвучення найбільшої ресторації-піцерії Челентано у Львові на площі Галицькій : акустичні системи RCF та AMC , підсилювачі та регулятори гучності RCF , структурована кабельна система під Digital Media Signature та внутрішня локальна провідна компютерна мережа   

Формат цієї піцерії є незвичайним для типового , відомого Україні закладу Челентано - це новий пілотний проект мережі  ( таке собі "Челентано Перезавантаження " ) . По-перше розташована в самому центрі міста на центральній площі . По-друге - найбільший за площею ресторан на центральному майданчику міста . Інтерєр , меню , події , формат є нетиповим для класичного Челентано на якому ми виросли . 

Все обладнання розділено на дві частини та встановлено поокремо на кожному з двох поверхів в своїх монтажних 19 дюймових шафах - підсилювачі потужності RCF та мікшерний RCF . Зон озвучення багато - встановлено 8 регуляторів гучності для того щоб персонал мав можливість встановлювати бажані рівні гучності ( а не лише загально регулювати гучність цілого поверху ) . Кожен поверх поділено на 4 зони .

У основних двох зонах при входах встановлено акустичні системи для вбудовання у стелю RCF PL8x . Третя зала з картинною галереєю поділена на дві підзони - в проході в стелю встановлено акустику для вбудовання RCF PL8x , а галерейній залі на стіни змонтовано портативні корпусні акустичні системи RCF DM41 . На мінусовому поверсі вбудована акустика лише у санвузлі ( RCF PL60 ) а на підвальних стінах підзон змонтовано корпусні акустичні системи RCF DM41 та AMC Viva 3-302 . У ігровій зоні встановлено окрему акустичну систему та підключено безпосередньо до відео дисплею .Кабелі прокладено поверхово у гофрах у індустріальному стилі . Акустичні системи фарбовано .

В якості джерела фонового озвучення використовується Digital Media Signature програвач наданий замовником - ми забрали з нього лише звук .

Окрім безпосереднього прокладання кабельної високовольтної проводки під акустичні системи нашому інсталяційного підрозділу ІСС було завданням провести СКС ( структуровану кабельну систему ) для підключення дисплеїв Digital Media Signature та робочих місць персоналу . Передбачення підключення у систему супутникового телебачення ( антена ефірна та супутникова на даху ) . Мість встановлення відеодисплеїв передбачено багато проте наразі встановлено відео стіну з чотирьох професійних відео панелей в одному з залів з окремим Digital Media Signature програвачем . Контент на ці програвачі надходить через мережу інтернет з центрального офісу компанії таким чином забезпечуючи грамотну централізацію медіаконтенту по всіх закладах мережі . 

 

З мінусів системи слід зазначити що замовник займається віднедавна та самостійно формуванням контенту та накладаються проблеми  повязані із стабільністю інтернет провайдера - і мабуть через це навні періоди коли відсутній контент як аудіо так і відео у закладі . Також непередбачено нормалізацію аудіо - роліки , кліпи , пісні відрізняються один від одного гучністю . Проте незважаючи на це Челентано - найактивніше всіх на Заході Україні просуває сучасні технології у харчові заклади .

Новости